Poslovne informacije

Karton Network je internet prezentacija firme Grafika koja se uspešno bavi izradom kartonskih kutija i kartonske ambalaže već duže od dvadeset godina.

Firma je locirana na severu Vojvodine u mestu Novi Kneževac.

Proizvodni asortiman se pretežno zasniva na izradi transportne ambalaže od valovite lepenke u raznim dimenzijama, debljinama i bojama kartonskih ploča.

U našoj proizvodnji jedan deo kartonske ambalaže izrađuje se mašinski, tačnije pomoću grafičkih alata koje sami pravimo prema sopstvenim potrebama.

Pored ponuđenih gotovih rešenja ambalaže, opisanih na ovom mestu, postoji mogućnost da se izradi grafički alat za izradu ambalaže tačno prema zahtevu kupca.

Preduslov da bi se to uradilo je da kupac ima planiranu serijsku nabavku tražene ambalaže i da ta količina na godišnjem nivou bude veća od 5.000 komada.

Drugi deo kartonske ambalaže u našoj proizvodnji se zasniva na krojenju kutija po želji kupca, tačnije po proizvoljnim dimenzijama bez potrebe za izradom grafičkog alata.

Prednost krojenih kutija je što nema uslovljavanja za godišnju serijsku proizvodnju ali njihov oblik je uvek klasičan (tip Amerikanka).

Kompletna kartonska ambalaža opisana na ovom mestu, sa navedenim cenama, dolazi bez štampe na njoj.

Štampu koju koristimo u procesu izrade kartonske ambalaže je pretežno sito štampa u jednoj ili dve boje.

Preduslov da bi se izradilo sito za štampu je da kupac ima planiranu serijsku nabavku tražene štampane ambalaže i da ta količina na godišnjem nivou bude veća od 5.000 komada.

Za manje količine kartonske ambalaže (do 300 komada) moguća je dostava putem kurirske službe na teritoriji cele države. Troškove kurirske službe snosi kupac.

Za veće količine kartonske ambalaže vrši se lična dostava na dogovorenu adresu kupca bez dodatne naknade za transport, sa ograničenjem na teritoriju Vojvodine.

Kontakt osoba: Mast.Inž.Elektr. Siniša Knežević, preduzetnik

Kontakt telefon: +381(0)63/563-954

E-mail: office@kartonnetwork.co.rs

Web: www.kartonnetwork.co.rs

Copyright © 2020 | Karton Network | Skockao Sin1K